Шукати в цьому блозі

неділю, 26 червня 2011 р.

З 1 липня запрацюють консультативні телефони з питань вступної кампанії до ВНЗ


У Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України (МОНмолодьспорт) створено оперативний штаб з питань вступної кампанії 2011 року у вищих та професійно-технічних навчальних закладах.

До складу оперативного штабу, окрім представників міністерства увійшли голова правління Всеукраїнської громадської організації "Громадська мережа ОПОРА" Ольга Айвазовська, голова Державної інспекції навчальних закладів Олександр Бурлаков, голова Спілки ректорів ВНЗ України, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка (КНУ) Леонід Губерський, керівник Секретаріату Всеукраїнської студентської ради Анастасія Сабова, керівник громадської організації "Студентський захист" Андрій Черних та ін.

З 1 липня запрацюють консультативні телефони оперативного штабу з питань вступу: до вищих навчальних закладів - тел.: (44) 486-78-48.

Члени оперативного штабу з питань вступної кампанії систематично інформуватимуть громадськість та засоби масової інформації про хід вступної кампанії, виявлені факти порушень і зловживань у вищих і професійно-технічних навчальних закладах та вжиті заходи.

Немає коментарів:

Дописати коментар