Шукати в цьому блозі

суботу, 26 лютого 2011 р.

Документи на проходження ЗНО потрібно подати до 28 лютого


Подання документів на проходження зовнішнього незалежного оцінювання завершиться о 24:00 28-го лютого 2011 року.


Випускників шкіл зареєструють для проходження ЗНО лише у випадку, якщо вони нададуть усі документи, необхідні для здійснення реєстрації. У разі неналежно оформленої заяви-реєстраційної картки, зазначення в ній недостовірних даних або подання заяви пізніше встановленого терміну (дата подання буде визначатися за поштовим штемпелем) вступника не зареєструють.

До переліку необхідних документів входять копія паспорта або свідоцтво про народження, копія документа про повну загальну середню освіту (без додатка з оцінками) або довідка з навчального закладу за формою, затвердженою УЦОЯО, висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих умов проходження ЗНО (в разі потреби), дві фотокартки розміром 3х4 сантиметри.

На копіях документів, що надаються для реєстрації, необхідно написати «із оригіналом згідно» та поставити підпис.

Цього року абітурієнт зможе зареєструватися на п’ять предметів із 12-ти запропонованих і пройти тестування безкоштовно.

Зовнішнє незалежне оцінювання в 2011 році триватиме в Україні з 2-го до 24-го червня. Випускники матимуть можливість здати тести з 12-ти предметів (із української мови та літератури, математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов).

Усі результати ЗНО оприлюднять до 1 липня.

За матеріалами osvita.com

Немає коментарів:

Дописати коментар